top of page

ERVAREN VLIEGENDE KIEP

Wie een evenement organiseert of een restaurant runt wil vanzelfsprekend een onvergetelijke indruk achterlaten. De kwaliteit van het personeel is hierbij erg bepalend voor het succes. Ik weet als geen ander hoe ik uw gasten op gepaste wijze moet verwelkomen, begeleiden, placeren en gedag mag zeggen.

 

Mijn jarenlange ervaring in de Horeca als Sommelier, gastvrouw en medewerker in de bediening zet ik graag in om uw gasten maximaal te laten genieten. Ik ben als zelfstandig ondernemer in te huren voor evenementen en voor tijdelijke ondersteuning in bijvoorbeeld een restaurant.

SOMMELIER
& GASTVROUW

"Over de Tong

Noordhollands Dagblad

De winterse kou is zo vergeten wanneer je binnenstapt, om te beginnen door de stralende ontvangst door gastvrouw Eva.

Anna

Cijfer: 9

"Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

De Plop-Up mobiele Champagne-bar:  een leuk, nieuw initiatief van Eva Haring

Fred

bottom of page