
ERVAREN VLIEGENDE KIEP
Wie een evenement organiseert of een restaurant runt wil vanzelfsprekend een onvergetelijke indruk achterlaten. De kwaliteit van het personeel is hierbij erg bepalend voor het succes. Ik weet als geen ander hoe ik uw gasten op gepaste wijze moet verwelkomen, begeleiden, placeren en gedag mag zeggen.
Mijn jarenlange ervaring in de Horeca als Sommelier, gastvrouw en medewerker in de bediening zet ik graag in om uw gasten maximaal te laten genieten. Ik ben als zelfstandig ondernemer in te huren voor evenementen en voor tijdelijke ondersteuning in bijvoorbeeld een restaurant.

SOMMELIER
& GASTVROUW

"Over de Tong
Noordhollands Dagblad
De winterse kou is zo vergeten wanneer je binnenstapt, om te beginnen door de stralende ontvangst door gastvrouw Eva.
Anna
Cijfer: 9

"Fred Nijhuis
Your favorite Dutch wine writer
De Plop-Up mobiele Champagne-bar: een leuk, nieuw initiatief van Eva Haring
Fred